Hälsorevolutionen kommer underifrån

Köpvillkor

Priser. Alla priser är inklusive moms. Vårt mål är att hålla så låga priser som möjligt men reserverar oss för prishöjningar från leverantör, ändrade växelkurser och höjda fraktkostnader.

Leveranstider. Vi skickar normalt varorna samma dag som beställningen inkommit. Ibland kan det ta längre tid beroende på att vi är på mässor, utbildningar eller annat. Ni får ett kvitto från vår webbsida direkt till er e-post när ni beställt och har ni betalat via PayPal, VISA eller Mastercard får ni ett kvitto från dem också.

Frakt. Fraktkostnad tillkommer på alla beställningar och är endast baserad på vikten av din beställning. Inga andra avgifter tillkommer. Paket som väger under 2 kilo skickas normalt som skrymmande brev i en platt eller hög kartong. Väger paketet över 2 kilo skickas det som postpaket.

Slut på varor. Om en vara är slut försöker vi att skriva in det på butikssidan så snart som möjligt. Har ni ändå beställt eller betalat så skickas varan så snart de inkommit till vårt lager.

Garanti.
Alla Evolution lakan har 2 års garanti. På Evolution omslag och tillbehör är det ett års garanti. Våra Premium produkter kommer med 5 års garanti. Garantin gäller ej normalt slitage, felaktigt användande eller felaktigt underhåll. Om lakanet blivit rispigt eller sticks mycket ber vi er kontakta oss för utbyte. Skulle ni råkat få en felaktig vara så kontakta oss för utbyte av varan. Vi ersätter portot. Garantin täcker ej icke infriade förväntningar. "Förväntningar kan bara skapa besvikelse" lyder ett gammalt ordspråk.

Reklamationer. Om den levererade varan är defekt skall du kontakta oss senast 14 dagar från det att du erhållit varan för utbyte. Vi ersätter portot.

Returer. Önskar ni returnera en oanvänd vara skall ni först kontakta oss. Vi betalar tillbaka köpesumman minus frakt. Detta gäller inom 14 dagar från köp. Efter 14 dagar från faktureringsdatum anses varan som köpt.

Personuppgifter. Alla personuppgifter du lämnar till oss är endast till för vår kundrelation och delas inte med någon.

Icke utlösta paket. För paket som inte löses ut hos posten gäller följande: Paketet skickas i retur till oss, vi förbehåller oss rätten att debitera dig de kostnader som belastats oss för hanteringen av det outlösta paketet. För närvarande debiteras du med 300 SEK.

Ej betalda fakturor. Betalning skall vara oss tillhanda senast 14 dagar från faktureringsdatum. Påminnelseavgiften på första påminnelsen är 50 kr, på andra påminnelsen 100 kr. Har vi ej erhållit betalning senast en vecka efter utställandet av den andra påminnelsen lämnas ärendet över till vår samarbetspartner Svea Inkasso, för indrivning. Detta kan resultera i en betalningsanmärkning. Ränta 20%

Returadress. Earthingpeople, Oxelvägen 3 A, 266 02 Vejbystrand, Sverige
Kontaktperson: Anders Blomqvist
Telefon: 0431-412166