Hälsorevolutionen kommer underifrån

Earthingpeople Premium, en ny standard för jordningslakan

I 2016 satte vi en ny standard med våra Evolution silverlakan som har 50% silvertråd i stället för 3-8% som andra tillverkare använder. Nu höjer vi ribban ytterligare med våra nya Premium serie som har solid rostfri fiber av kirurgiskt stål i stället för silver. Det är vår produktutvecklare i Australien som arbetat hårt i över två år för att ta fram ett tyg med kontinuerlig, solid rostfri fiber av stål. Som stomme fortsätter vi använda Tencel som är en av de mest miljövänliga trådarna på marknaden, tillverkad av FSA certifierad skog i slutna system. För att få lakanen lika antibakteriella som våra silverlakan har vi inkluderat 10% antibakteriell mineralfiber från Tyskland. Tyget är certifierat av Intertek Global att döda MSRA bakterier med 99,94% i laboratorietester. Något som billiga lakan med 3-8% silvertråd aldrig kan uppnå.

Det patenterade Earthshield materialet är marknadens mest avancerade tyg för jordning och har utvecklats för att maximera ledningsförmågan och livslängden samtidigt som det är flexibelt och har en mjuk linneliknande känsla.

Till skillnad från lakan med silvertråd och kolfiberimpregnerade sovmattor av polyuretan behöver du inte vara rädd för nedsättning eller förlust av ledningsförmågan från olika ingredienser i hudvårdsprodukter, ansiktskrämer, oljor, magnesium olja, svavel i svett, hud och hårfett eller andra potentiellt silverförstörande ämnen.

Vi säger inte att våra Evolution silverlakan har några brister. De är marknadens bästa silverlakan och håller mycket längre än andra tillverkares jordningslakan men silver är känsligt jämfört med rostfritt stål. Evolution lakanen är marknadens enda lakan med 50% silvertråd och kommer med 2 års full garanti. Något som ingen annan tillverkare erbjuder. På en sida från England där de säljer kinesiska piratkopior ger de ett års garanti och under förväntad livslängd står det "18-24 månader." De flesta andra sidor med, inte alltid så billiga, piratkopior ger ingen garanti för de vet att produkterna inte håller måttet. Deras mål är att sälja, inte att ha nöjda kunder

I stället för att bara påstå att våra produkter håller länge, så backar vi upp våra Premium jordningslakan med 5 års garanti. Den beräknade livslängden på våra Premium lakan är det dubbla. En klok investering i hållbara produkter med hösta kvalitet och längst garanti från det mest innovativa företaget i branschen. Kvalitet är vår ledstjärna och vi vill att ni som köper våra produkter skall vara 100% nöjda.

Skötselinstuktioner
Premium lakan tvättas som fintvätt eller handtvätt på 40 grader med kulörtvättmedel var tredje till var fjärde månad. Inga blekmedel, vittvättmedel eller andra kemikalier får användas då de kan minska den antibakteriella effekten. Vi rekommenderar lägsta hastigheten på centrifugeringen då detta unika tyg skrynklar sig. När lakanet hängs upp för torkning behöver det sträckas för hand i båda riktningarna så att det blir så slätt som möjligt. Ta tag i tygets kanter och sträck det kraftigt, bit för bit längs lakanets hela längd. Det går även att stryka på medium temperatur (syntet) om ni vill ha det slätare.

Universal-web