Hälsorevolutionen kommer underifrån

Ny produkt. Elektrodplåster set

Nu finns äntligen elektroplåster tillgängliga igen. Vi har sökt länge efter den bästa kvaliteten som går att återanvända maximalt antal gånger och har nu hittat en leverantör som är villiga att sälja till oss.
De är 5x5 cm stora där hela ytan är ledande. Tillverkaren säger att de kan användas 20-40 gånger men om man gnider på ett par droppar vatten före användning kan de användas fler gånger, tills de inte fäster längre.

Elektrodplåster är fantastiska att använda vid lokala inflammationer då de placeras intill inflammationen. I USA kallas de "Magic pain patches".
Vi har ett komplett set med 4 st elektrodplåster, 2 st 3 meter långa sladdar och en T-koppling så det går att använda två plåster samtidigt. Jordanslutning tillkommer om ni inte redan har en sådanElektrod-set

Stort reportage om jordning i tidningen Free

Tidningen Free kom precis ut med ett stort reportage om jordning. Ni kan hämta en gratis kopia hos närmsta hälsokostbutik som distribuerar tidningen. Den kom ut 3 maj. Den går även att läsa på nätet (länk:http://www.free.se/?MenuID=85) eller i mobilen (länk: http://www.free.se/?MenuID=86)

Jordning_AndersBlomqvist_150dpiJordning_AndersBlomqvist_150dpi2

Vad säger andra om jordning?

Vi kan tyvärr inte publicera vad olika människor rapporterar om sina upplevelser när de jordat sig men det finns en sida med en hel del berättelser ni kan gå in på och läsa personliga berättelser. Den första är av framlidne polisen Roger Carlström som fick hjärncancer av polisens kommunikations system Rakel, något som han varnade för.

Klicka på länken: https://docplayer.se/

Varning för billiga kinesiska kopior

Originaltillverkaren av jordningslakan med 3% silvertråd, Earthing.com i USA, har helt slutat att tillverka bomullslakan. Orsaken är att de inte har tillräckligt lång hållbarhet. Den obehandlade silvertråden oxiderar alldeles för fort när den utsätts från svavel i hudfett och svett och lakanet kan sluta fungera inom väldigt kort tid.

Detta gäller också de billiga kinesiska piratkopiorna som framförallt säljs av det oetiska företaget Groundology i England som driver en svenskspråkig hemsida. De har produkter de kallar "genuina" men det handlar om kinesiska piratkopior med silvertråd av okänd kvalitet. Det är inga produkter vi kan rekommendera om ni vill ha lakan av god kvalitet som kommer att ge er jordning i många år

Vi satte en ny standard inom jordninglakan för två år sedan när vi introducerade våra Evolution silverlakan med 50% fransktillverkad silvertråd och 50% tencel / lyocell som framställs av hållbart odlad eukalyptus / bok i en mycket miljövänlig process av Lenzing i Österrike. Vår silvertråd är behandlad med en tysk produkt mot oxidering, något som vi är ensamma om och den beräknade livstiden på ett Evolution lakan är 5-10 år.

Våra kvalitetslakan finns endast hos Earthingpeople, Better Earthing i Australien och Earthing Nederland.

Jordade skor

Få jordning med ESD skor (ElectroStaticDischarge) utomhus när du inte vill gå barfota.
ESD skor fungerar bra att jorda sig med när du är ute och går eller arbetar. De är tillverkade för industri, elektronikföretag, sjukvård och andra arbetsplatser där statisk elektricitet kan ha en förödande verkan.

Kom bara ihåg att du inte är jordad bara för att du har skorna på dig, du måste stå på marken utomhus för att få jordning. Asfalt är isolerande förutom när den är våt efter ett regn så det är jord, gräs, grus, vatten, våt sand som gäller.

Nedan finner du länkar till några företag som säljer ESD skor. Desto lägre motstånd i skorna, desto bättre.

https://www.shoemed.se

https://www.sievi.com

Användarberättelser

2000-Talets Vetenskap. ANVÄNDARBERÄTTELSER

Tidningen 2000-Talets Vetenskap har skapat en egen hemsida där de samlar människors personliga erfarenheter kring hur de blivit bättre genom att använda alternativa behandlingsmetoder. Det är menat att bli en stor databas där man kan få information om olika behandlingsmetoder eftersom tillverkare och försäljare av olika produkter är förbjudna att själv lägga ut användarberättelser på sina hemsidor eller i sin tryckta information. Skriv gärna ner era erfarenheter om vad jordning gjort för er hälsa och skicka in till deras sida på länken nedan. Genom att dela din berättelse med andra hjälper du dem.

http://www.anekdoter.se/

Vi har flyttat.

Hej!

Äntligen har Earthingpeople fått ett riktigt bra kontor med bra läge i Vejbystrand. Efter att ha drivit firman från mitt hem i 8 år blev en perfekt lokal tillgänglig så nu firar vi. Vår adress och alla andra uppgifter är samma som förut.

Jag vill också introducera Gunilla Sundberg som kommer att arbeta deltid på kontoret. Gunilla är reflexolog till yrket men hon har många fler verktyg att använda i sin praktik. Läs mer på www.reflexologen.webnode.se om ni vill boka tid. Hon finns i Klöva Hallar, Skåne men har praktik i Höör också.

Nu har vi också återförsäljare i Danmark, Norge och Finland, se länkarna till höger. Vi växer långsamt men stadigt tack vare våra nya Evolution produkter. Kvalitet lönar sig, för plånboken och för jorden.AB-190304-9650

Ny bok. "Medvetet barfota"

Vi har fått hem boken "Medvetet barfota" som tar upp de positiva hälsoeffekterna av att vara jordad men även ett kapitel om andningen och ett kapitel om näring.
En bra sammanfattning av tre av de viktigaste sakerna du kan göra för att läka och förbättra din hälsaMedvetet-barfota-bok001

Ny produkt. Jordningsdyna med rostfri fiber

Vår jordningsdyna är den perfekta produkten att ha på kontorsstolen, i favoritfåtöljen, på soffan, till husdjurets korg eller var som helst annars. Dynan är suverän att ta med på resan och den kan användas på bilsäten med den extra bilsladden. Den kan också användas vid långflygningar att jorda mot flygplanets chassi. Vi har fått rapporter att detta minskar tröttheten vid flygningar.

Materialet i dynan är 30-35% rostfri stålfiber av kirurgisk kvalitet invävd i ett kraftigt canvastyg av lika delar bomull och polyester för maximal slitstyrka och den finns i fyra olika färger. Dynan har en tunn stoppning av antibakteriella zink fiber mellan de två lagren tyg. När man sitter eller ligger på den får man jordning genom byxor och kjolar men det kan ta någon minut innan man blir jordad för fukten från kroppen måste skapa konduktiva kanaler genom kläderna först. Med en testare kan man se hur lång tid det tar.

evo_dynor

Dr Mercolas senaste artikel om jordning

Klicka här för att läsa artikeln